SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın 40’lık delikanlıları, Türkiye Şampiyonası’nda finallere kaldı

Bu haber 05 Mart 2022 - 19:56 'de eklendi.

40 yaş üstü erkeklerin futbol oynaması için kurulan Masterler Ligi’nde forma giyen Torbalı Masterler takımı, gruptan çıkarak Türkiye Şampiyonası finallerinde oynamaya hak kazandı. ‘İlçemizin en başarılı takımı’ ünvanını hak eden sporcular sahada fırtına gibi esiyor.

FUTBOL düzeyine göre İzmir içi, bölgesel ve ulusal liglere sahip olan Masterler Ligi’nde iddialı bir yere sahip olan temsilcilerimiz, şampiyonluklar elde ederek başarı merdivenini tırmanıyor

2019 yılında Zeynel Abidin Fidaner’in önderliğinde 40 yaş üstü erkeklerin yeşil sahalara dönmeleri amacıyla kurulan Torbalı Masterler, kısa sürede önemli başarılar elde etti. Takım içerisindeki uyumun sağlanması ve rakiplerine maçlarda üstünlük sağlayan futbolcular, azimleriyle takdiri hak ediyor.

TORBALI Masterler, son olarak karşılaştığı Güzelbahçe Masterler’ı evinde 2-0 mağdup etmeyi başardı. Bu galibiyetle ekip Türkiye Şampiyonası finallerinde oynamaya hak kazandı

ZEYNEL Abidin Fidaner, takımın kısa bir sürede elde ettiği başarıyı oyuncuların disiplinli bir şekilde çalışmasına bağlayarak “Torbalı Masterler takımımız kurulalı 2 yıl olmamasına rağmen lige oldukça iyi bir şekilde uyum sağladı. Takım arkadaşlarımızın fedakarlık yaparak antrenmanlara katılması ve öz verili bir şekilde çalışmasıyla Türkiye Şampiyonası’nda final oynamaya hak kazandık. Maçlara ve antrenmanlara katılarak Torbalı Masterler takımının ilerlemesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.