SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın ‘24 saat açık’ çorbacısına büyük ilgi

Bu haber 01 Nisan 2022 - 22:54 'de eklendi.

Bir süre önce Torbalı’daki Kazımdirik Caddesi üzerine yer açan Aydın’ın meşhur çorbacısı ‘Kervan’, büyük ilgi görüyor. Dora Giyim Mağazası karşısındaki 70 metrekarelik mekanda hizmet veren Kervan Çorba, ilk gününden itibaren yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

‘24 saat açık’ olan Kervan Çorba’nın işletmecisi Serkan Koca, tüm Torbalı halkını leziz çorbalarından tatmaya davet etti. İşletmede, ayakpaça, kellepaça, işkembe, tavuksuyu, ezogelin, mercimek çorbalarını damak zevkine sunan Kervan’ın; Torbalı’nın yanı sıra Aydın merkezde, Aydın İncirliova’da ve 2 tane de Söke’de olmak üzere toplamda 5 şubesi bulunuyor.

KERVAN Çorba’nın Aydın’nın yanı sıra birçok ilde yaşayan vatandaşlar tarafından bilindiğini, Torbalılı müşterilerinin de bulunduğunu söyleyen Serkan Koca, “İşletmemizin Aydın’da 4 şubemiz bulunuyor. Ayrıca Torbalı’dan gelen müşterilerimiz de vardı. Bu gelen müşterilerimiz bize Torbalı’dan çok sıklıkla bahsettiler ve ilçede böylesine bir mekana ihtiyacının olduğunu anlattılar.

BİZ de araştırma yaptık ve buranın hızla büyüyüp geliştiğini öğrendik. Torbalı’nın böylesine bir mekana ihtiyacı olduğunu gördük. Kararımızı vererek ilçedeki yer arayışını tamamlayıp, mekan bulduktan sonra 18 gün önce hizmet vermeye başladık. Gördüğümüz ilgi, ne kadar doğru bir iş yaptığımızın kanıtı oldu” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.