SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalılı yazar, kitap fuarlarında okurları ile buluşuyor

Bu haber 03 Şubat 2024 - 3:11 'de eklendi.

Torbalı’da öğretmenlik yapan Ayşe Tezel, edebiyat tutkunlarıyla buluşmaya devam ediyor. Kayseri ve Burdur’un ardından Bodrum Kitap Fuarı’nda kitapseverlerle bir araya gelen Ayşe Tezel, “Aristotales’te Zaman Kavramı” ve “Düş’eş” adlı kitaplarıyla büyük ilgi gördü.

KİTAP fuarlarından yoğun ilgi gören Ayşe Tezel, imza gününde okurlarıyla keyifli anlar yaşadı. Fuarın ardından bir açıklama yapan Tezel, “Oldukça keyifli ve sohbet dolu bir gündü. Okurlarla buluşmak, kitapseverlerle sohbet etmek benim için büyük bir mutluluk. Şimdi şubatın ikinci haftası Ankara-Pursaklar, Nisan ayında da İzmir’i planlıyoruz. Özellikle İzmir için oldukça heyecanlıyım” dedi.

EDEBİYATSEVERLERLE BULUŞMAYA DEVAM EDECEK

AYŞE Tezel’in kitapları, felsefi derinliği ve özgün bakış açısıyla dikkat çekiyor. Bodrum Kitap Fuarı’ndaki etkinliği, öğrencileri ve kitapseverleri tarafından ilgiyle takip edildi. Tezel, gelecek etkinliklerde de edebiyatseverlerle buluşmaya devam edecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.