SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalılı voleybolcular, Aydın’dan kupayla döndüler

Bu haber 07 Mayıs 2024 - 7:57 'de eklendi.

Geçtiğimiz dönemlerde ilçede kurulan ve çoğunluğu ev hanımlardan oluşan Tor-Ata Voleybol Kulübü başarıya doymuyor. Katıldığı müsabakalardan üst üste zaferlerle ayrılan Tor-Ata son olarak dün ilçeye kupayla döndü

AYDIN’IN Germencik ilçesinde Veterenlar Voleybol Şampiyonası’na mücadele eden temsilcimiz, 28 ayrı şehirden katılımın olduğu turnuvada 3.olarak kupasını aldı. Ayaklarının tozuyla en büyük destekçisi Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir’e kupayı getiren başarılı sporcular büyük sevinç yaşadı.

ANTRENÖRLERİ Barış Ünal ile birlikte Torbalı Belediyesi’ne gelen sporcuları, Başkan Demir tek tek kutladı. Daha profesyonelleşme yolunda kadın sporculara söz veren Başkan Demir, ilçeye yaşattıkları gurur için sporcuları kutladı.

Ev hanımları kategorisinde 3.olarak ilçeye büyük bir gurur yaşatan sporcularla hatıra fotoğrafı çekilen Başkan Demir yaptığı açıklamada, “Aydın Germencik’te düzenlenen ve 28 ayrı şehirden spor kulüplerinin katıldığı Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği turnuvada bayan veteranlar kategorisinde üçüncülük kazanan Tor-Ata takımımız kupasıyla ziyaretimize geldi.  Sporcularımızı ve tüm emeği geçenleri yürekten tebrik ediyorum. Spor ve sporcu kenti bir Torbalı için çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.