SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalılı vatandaşlar balığa koştu

Bu haber 15 Aralık 2020 - 9:52 'de eklendi.

ÖZELLİKLE hafta sonu yasakları olmak üzere, akşam saatlerinde sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanması vatandaşları balığa yöneltti. Özellikle tezgâhlarda bol miktarda sardalye, hamsi ve istavrit bulunurken, diğer çeşitlerde de büyük artış yaşandığı kaydedildi. Torbalı’daki kapalı pazaryerinde hizmet veren Erol Balıkçılık’ın işletmecisi Turgut Öztaş, bu yıl satışların geçen yıla oranla daha iyi olduğunu söyledi. Kırmızı ve beyaz et fiyatlarına göre vatandaşların daha ucuz olan balığı seçtiğini vurgulayan Öztaş; “Balık fiyatları kırmızı ve beyaz ete oranla ucuz olduğu için vatandaş balığı tercih ediyor. Bizim tezgâhlarımızda da onlarca çeşit balık mevcut” diye konuştu.

SEZON RAHAT GEÇECEK

TURGUT Öztaş, “Bu sene sardalye, hamsi, istavrit ve palamut, hem bizim hem de vatandaşın yüzünü güldürdü. Geçen yıl balık yiyemeyen vatandaş uygun fiyatlara görünce hemen balık almaya başladı. Eğer böyle devam ederse bu sezonu rahat geçiririz. Vatandaş da bu sene balığa doyar.” Öztaş, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle tezgâhlarda hafta sonları ağırlıkta olmak üzere neredeyse her gün hareketlilik yaşandığını ifade ederek, “Şu anda balık çeşitlerine büyük bir talep var. Farklı balık çeşitleri olsa da vatandaşlar sardalye, istavrit ve hamsiye talep gösteriyor” dedi

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.