SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalılı sultanlar durdurulamıyor!

Bu haber 05 Mart 2022 - 19:55 'de eklendi.

Torbalı Gençlik ve Spor Voleybol Kulübü, yarı final müsabakaları kapsamında Mersin’de İmamoğlu Belediye ile karşılaştı. Rakibini 3-0 yenmeyi başaran temsilcimiz, bugünkü maçını kazanması durumunda finale kalacak

TVF Kadınlar 2. Lig’de Play Off guruplarını lider bitiren Torbalı Gençlik ve Spor Voleybol Kulübü, finale kalmak için mücadele ediyor. Yarı final müsabakalarına dün başlayan temsilcimiz, ilk maçını kaybetmişti.

YARI final müsabakalarında ikinci maçına çıkan Torbalı Gençlik ve Spor Voleybol Kulübü, Mersin’de İmamoğlu Belediye ile karşılaştı. Rakibini 25-18,25-17 ve 25-20’lik setlerle 3-0 yenmeyi başaran Torbalı’nın sultanları yarın kritik bir maça çıkacak.

BUGÜN saat 13:00’da gurup lideri Ereğli Belediye ile karşılaşacak olan temsilcimiz rakibini yenmesi durumunda finallere kalmayı başaracak. Üst düzey motivasyon ile karşılaşmaya hazırlanan Torbalı Gençlik ve Spor Voleybol Kulübü’nde dün alınan galibiyet sonrasında moraller yerinde.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.