SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalılı şehit, Manisa’da eğitim görmüş

Bu haber 27 Aralık 2020 - 19:16 'de eklendi.

Hakkâri’de çığ düşmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Onur Özbent’in (30), ailesinin üç çocuğundan en küçüğü olduğu öğrenildi

HAKKARİ’NİN Şemdinli ilçesindeki bir üs bölgesinde kar nedeniyle kapalı yolunun açılması için yürütülen çalışmalar sırasında, dün çığ düşmesi sonucu 2 asker kar altında kaldı. Kar altından yaralı olarak kurtarılan Uzman Çavuş Mehmet Onur Özbent, kaldırıldığı Yüksekova Devlet Hastanesi’nde doktorların müdahalesine rağmen şehit oldu. Ailesinin üç çocuğundan en küçüğü olan Uzman Çavuş Özbent’in İzmir Torbalı ilçesindeki baba ocağına acı haber ulaştı.

ŞEHİT Özbent’in, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kırkağaç Meslek Yüksekokulu’nda eğitim gördüğü öğrenilirken, şehidin mezun olduğu yıllarda Kırkağaç Meslek Yüksekokulu Müdürü olan Hakan Aracı da yaptığı paylaşımla üzüntüsünü dile getirdi.

ARACI, paylaşımında şöyle dedi: Kırkağaç Meslek Yüksekokulu Muhasebe bölümü 2010 yılı mezunu öğrencim Mehmet Onur Özbent Hakkari Şemdinli’de çığ düşmesi sonucu şehit olmuştur.Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.