SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalılı öğrenciler İtalya ile dostluk köprüsü kurdular

Bu haber 04 Kasım 2023 - 13:22 'de eklendi.

Torbalı Anadolu Lisesi’nin yürüttüğü ‘DiGree: Digital Green’ projesi 2. Ulusötesi proje toplantısı İtalya’da gerçekleştirildi. Toplantı, Okul Müdürü Şakir Aygün ve proje ekibinden Aydın Sözner ve Zeynep Şahin ile birlikte İtalya’da Calabria Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

EV sahibi Universita Della Calabria’nın hazırladığı program kapsamında öncelikle tüm ortaklar proje kapsamında yaptığı çalışmaları sunumlarla anlattılar. Proje Koordinatörü Eskişehir Osmangazi Üniversitesi de toplantı amaçlarının tanıtılması, projenin online platformlarının değerlendirilmesi, proje dokümanları  (hazırlanması gereken gerekli belgeler ve gecikmeler), IO’nun planlanması (proje aplikasyonu) gibi konu başlıkları ile proje sürecinin değerlendirilmesi ve yeni kararların alınmasını sağladı. Her bir partner tarafından ilk yıl değerlendirmesi ile swot analizi yapıldı. Koordinatör kurum ayrıca bütçe düzenlemeleri ile ilgili de güncel düzenlemeleri bir sunum ile paylaşarak yeni hareketlilikler hakkında bilgilendirme yaptı.

ULUSLARARASI DENEYİMLERİNİ DİĞER ORTAKLARA ANLATTILAR

TÜM katılımcılar hediyelerini takdim ederken ülkelerini, şehirlerini ve kurumlarını tanıtan küçük bir sunum yaptılar. Yapılan açıklamada, “Okulumuz özelinde uluslararası deneyimlerimiz diğer ortaklara anlatıldı. Proje kapsamında okulda yapılan tüm faaliyetler ortaklarımızla paylaşıldı. Farklı kültür ve ülkeler ile ilgili tecrübe ve bilgi kazanarak proje toplantımızı sonlandırdık” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.