SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalılı güreşçiler Sakarya’da boy gösterdi

Bu haber 07 Şubat 2024 - 23:30 'de eklendi.

İzmir’i ve ilçemizi Türkiye finallerinde temsil etmek için Sakarya’ya giden Torbalı Belediyesi Güreş Takımı, ilçeye döndü. Genç sporcular desteklerinden ötürü Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’e teşekkür etti.

TORBALI Belediye Başkanı Mithat Tekin sporun ve sporcunun yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda 25 kategoride 62 eğitmenle açtığı kurslarla gençlerin gelişimine ve başarılarını artırılmasını sağlayan Torbalı Belediyesi, öğrencilerin de turnuvalardan başarılı bir şekilde dönmesini sağlıyor.

SON olarak geçtiğimiz ay İzmir’de düzenlenen U20 Güreş Turnuvasına katılan Torbalı Belediyesi güreş takımı 4 altın, 4 gümüş ve 3 bronz madalya ile dönerek büyük bir başarıya imza atmıştı. Takım halinde de turnuvaya damga vuran genç sporcular, İzmir’i ve ilçemizi Türkiye finallerinde temsil etmek için Sakarya’ya gitti.

HAFTA sonu Sakarya’da müsabakalara çıkan genç sporculardan bir tanesi çeyrek finale kadar yükseldi. İlçe adına büyük bir başarıya imza atmış olan genç sporcular geçtiğimiz gün Torbalı’ya döndü. Türkiye finallerinin kendileri adına önemli bir tecrübe olduğunu belirten genç sporcular desteklerinden ötürü Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’e teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.