SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalılı gençler ‘Hodri Meydan’ dediler

Bu haber 10 Nisan 2021 - 13:12 'de eklendi.

Türkiye Gençlik Vakfı Torbalı İlçe Temsilciliği bugün Cuma namazının ardından Hacı Mümin Mesci Camii’nde bir basın açıklaması düzenledi.

TÜGVA Torbalı İlçe Temsilcisi Egemen Karakuş yaptığı açıklamada; “15 Temmuz’da verilen dersi idrak etmekten uzak müptezeller, bir gece vakti toplanıp bu milletin iradesine karşı bildiri yayınlama cüretine ve hadsizliğine kalkışmışlardır. Millet iradesine karşı hâlâ bu gibi anti demokratik girişimlerden, darbe imalı bildirilerden, milletin kendilerine verdiği rütbeleri millete karşı kullanmaya kalkan bedhahlardan bir sonuç alabileceğini düşünenler varsa, onlara ve tüm uzantılarına karşı Torbalı’dan Hodri Meydan! Diyoruz” ifadelerini kullandı.

‘DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE VATAN NÖBETİNDEYİZ’

KONUŞMASININ devamında; millet iradesinin yanında, darbelerin ve ihanetin ise karşısında durmaya devam edeceklerini söyleyen Karakuş, “Milletimizin emrinde ve hizmetinde olmayı en yüksek rütbe, en büyük şeref ve şan kabul eden Türkiye Gençlik Vakfı olarak dün olduğu gibi bugün de vatan nöbetindeyiz.” Dedi. Demokrasiyi ve milli iradeyi sonuna kadar savunacaklarını ifade eden Başkan Karakuş, dinleyicilerin alkışlarıyla konuşmasını sonlandırdı. Basın açıklamasını, AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın ve eğitim camiasından isimler ile birlikte çok sayıda vatandaş takip etti

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.