SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalılı genç siyasetçi Kılıçdaroğlu’nu karşıladı

Bu haber 02 Ekim 2023 - 7:40 'de eklendi.

Ana Muhalefet Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in kızının nikah törenine katıldı. Kılıçdaroğlu’nu İzmir’de ilk karşılayanlar arasında geçtiğimiz dönem CHP İzmir Milletvekili Adayı olan Torbalılı Burak Akkol da yer aldı.

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kızının nikah törenine katıldı. Tunç Soyer ile Neptün Soyer’in kızı Duygu Soyer, yaşamını mimar Çağan İzgi ile birleştirdi. Güzelbahçe Olivelo Yaşayan Park’taki nikah töreninde çiftin şahitliklerini CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile Defne Soyer ve Yağız İzgi yaptı.

NİKAH töreni için İzmir’e gelen Kemal Kılıçdaroğlu’nu havaalanında kalabalık bir grup karşıladı. CHP’nin önde gelen isimlerinden olan Torbalılı Burak Akkol da CHP liderini karşılayan isimler arasında yer aldı. Kılçdaroğlu’nu karşılayan genç siyasetçi, kısa bir görüşme de yaptı. Akkol, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç SOYER’in kızının düğünü için Güzel İzmir’imize gelen Genel Başkanımız Kemal KILIÇDAOĞLU’nu havaalanında karışladık.Güzel İzmir’imize hoş geldiniz Genel Başkanım!” ifadelerine yer verdi.

AKKOL, geçtiğimiz dönem CHP’den Milletvekili Aday Adayı olmuş ve sahada ciddi bir çalışma yürütmüştü.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.