SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalılı genç psikolog Alsancak’ta ofis açtı

Bu haber 13 Ekim 2021 - 22:05 'de eklendi.

Uzman Klinik psikolog olan Torbalılı Buse Durgut, İzmir Alsancak’ta ofis açtı.

İzmir’de psikoloji okuduktan sonra iki yıl Torbalı’daki Bahçeşehir Koleji’nde görev yapan Buse Durgut, geçtiğimiz yıllarda master için İstanbul’a gitti ve klinik psikoloji masterını yaptı. “İstanbul’da bu süreçte birçok eğitim alma fırsatım oldu” diye konuşan Durgut, İstanbul’da Klinik Psikolojik Danışmanlık Merkezi’ni kurdum. Master bitince de İzmir’e geri döndüm ve Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde yeni ofis açtım. Online ve yüz yüze olarak burada danışan alıyorum” dedi.

‘YAŞ SINIRLAMAMIZ YOKTUR’

Genç psikolog, açtığı danışmanlık merkezinde oyun terapisi, bireysel terapi, çift terapisi, aile terapisi, grup terapisi, evlilik terapisi, cinsel terapi, online terapi ve bireysel gelişim takibi yapacak.

Psikolojik testler gibi hizmetler verdiğini anlatan Durgut, “Merkezimizde yaş sınırlaması yoktur. Çocuk, ergen ve yetişkin her yaşa uygundur” şeklinde konuştu.

İletişim bilgileri:

Alsancak mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi no:48 kat:5 daire:10 Konak/  İZMİR

0 (232) 416 97 82

@klinikpsikolojik

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.