SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalılı genç, Burdur’daki sulama kanalında ölü bulundu

Bu haber 20 Temmuz 2023 - 16:58 'de eklendi.

Burdur’un Gölhisar ilçesinde kayıp olarak aranan Torbalılı 28 yaşındaki genç, sulama kanalında ölü bulundu.

FATİH Kara’nın kaybolması üzerine başlatılan arama çalışmaları sonucunda, gençin cep telefonu sulama kanalının kenarında bulundu. Gölhisar Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından yapılan arama sonucunda, Kara’nın cansız bedenine ulaşıldı. Gencin cenazesi otopsi için Gölhisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

BURDUR’UN Gölhisar ilçesinde kayıp olarak aranan 28 yaşındaki genç, sulama kanalında ölü bulundu. Ulucami Mahallesi’nde oturan Fatih Kara, 17 Temmuz’da evden çıktıktan sonra bir daha geri dönmeyince yakınları kayıp başvurusunda bulundu. İhbar üzerine polis ve jandarma ekipleri bölgede arama çalışması başlattı.

EKİPLER, Merkez Cami Mahallesi Aşağı Köy mevkisindeki sulama kanalının kenarında Kara’nın cep telefonunu buldu.Sulama kanalında arama çalışması yapan Gölhisar Belediyesi itfaiye ekipleri, Kara’nın cansız bedenine ulaştı.Savcının incelemesinin ardından gencin cenazesi otopsi için Gölhisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Talihsiz genç , bugün Torbalı’da toprağa verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.