SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalılı firmadan ‘zamansız yeni yıl ışıltısı’

Bu haber 15 Aralık 2021 - 21:06 'de eklendi.

Torbalı’da bulunan Sun Grup firması çatısı altındaki Jimmy Key markası, sürdürülebilir zamansız stillerine yılbaşı temasıyla kapı açıyor. Zarif kalıpların ve ışıltılı dokuların öne çıktığı yılbaşı koleksiyonu bu özel geceye eşsiz alternatifler sunuyor.

TOPUKLU çizme veya botlarla kolayca kombinlenebilen gece ebiseleri için yeni yorumlar ve trend detaylar sunan koleksiyon, yılbaşı gecesinde şıklığı öne çıkarıyor. Etek-bluz kombinlerinde doku ve renkleri çarpıcı yorumlarla sunuyor. Zamansız kadife şıklığını özgün kesimlerle yansıtan Jimmy Key, dökümlü kumaşlarıyla da estetik algısını baştan yaratıyor. Geceye özel pantolon modellerini her tür bluz veya gömlek seçenekleriyle kombinlemek mümkün.

YILBAŞINA özel ışıltılı kombinler sunan koleksiyonda saten dokular ve payet işlemeler de öne çıkıyor. Dokularıyla parlayan ürünlerde formların yenilikçi yorumlarını görüyoruz. Twin-set kombinlerden, one piece elbiselere gecenin şıklığını yansıtacak kombinlerden oluşan eşsiz koleksiyonu Jimmy Key mağazalarında ve www.jimmykey.com’da…

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.