SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalılı firma, hizmet ağını ülke geneline yayıyor

Bu haber 08 Mart 2023 - 0:47 'de eklendi.

Yeni Bayındır yolu üzerinde hizmet veren Asya Metal Demir Çelik Ltd. Şti., hizmet verdiği Ege Bölgesi ağını daha da geliştirerek ülke geneline yayılıyor. Deneyimli firma, şimdi de Kocaeli’ne şube açacak.

TORBALI-Bayındır yolu üzerindeki 10 bin metrekarelik arsa üzerine kurulu fabrikada hizmet veren ve bünyesinde yüze yakın insan çalıştıran Asya Metal, her geçen gün hizmet kapasitesini arttırmaya devam ediyor.

TEMELLERİNİ 1984 yılında Mustafa Avcı’nın attığı Asya Metal’i daha sonra oğlu Enes Avcı devraldı. Markanın kurucusu Mustafa Avcı, 38 yıllık deneyime sahip olan Asya Metal’in bayrağını geçtiğimiz yıllarda oğlu Enes Avcı’ya devretti. Deneyimli firma, geniş ürün yelpazesi ve kapsamlı üretim ağı ile tedarik zinciri olmaya devam ediyor. Uygun fiyat politikası ile zamanında hızlı teslimat ilkelerini kendisine şiar edinen deneyimli firma, kalite ve Başarı sloganlarını da bünyesine hedef olarak benimsedi.

 ‘HAKLI GURUR YAŞIYOR’

BABADAN oğula hızla büyümeye devam eden Asya Metal, sektöründeki öncü firmalar arasında yerini sağlamlaştırıyor. Enes Avcı, “Sektörümüzde öncü firma olmanın gururunu yaşıyoruz. Müşterilerimize daha kapsamlı ulaşım hizmet ağı oluşturmak için Kocaeli’ne de bir şube açıyoruz. Hazırlıklarımızı tamamladık ve önümüzdeki günlerde hizmete açacağız. Bize bu noktaya gelmemizi sağlayan halkımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

ÜLKE GENELİNDEKİ KRİZİ FIRSAT BİLDİ VE YÜKSELİŞE GEÇTİ

ÜLKE genelinde toplam maliyetler içinde enerjinin payının artmasıyla birlikte, demir-çelik sektöründe de üretim ve siparişler azaldı. Bu durumu lehine çeviren Asya Metal, krizi fırsat bilerek işlem hacmini ve üretim kapasitesini arttırdı. Fiyatları da makul oranda geriye çeken firmanın işleri artış gösterdi. Asya Metal İletişim: 0 543 858 66 22

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.