SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalılı firma çalışanları, Tire’deki gözde mekanda bir araya geldi

Bu haber 08 Mayıs 2023 - 23:13 'de eklendi.

Torbalı’da vinç – çelik konstrüksiyon imalat fabrikası bulunan ve çeyrek asrı aşkın bir süredir hizmet veren Abra Vinç, bahar şenliği düzenledi. Torbalı-Selçuk Yolu Çayırlı Köyü’ndeki Çavuş Çeşme Mevkii’nde bulunan Çırağan Deluxe Botanik Park’ta yapılan organizasyon renkli görüntülere sahne oldu

BAHAR aylarının gelmesiyle birlikte Torbalı halkının son günlerde tercih ettiği mekanlar arasında ilk sıralarda yer alan Çırağan Deluxe Botanik Park, yine bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Torbalı’dan da çok sayıda müşterisi bulunan mekan, ailesiyle birlikte keyifli gün geçirmek isteyenlerin tercihi oluyor.

TİRE’NİN GÖZDE MEKANI

TİRE’NİN en görkemli kahvaltı keyfi; zeytin ağaçları altında ve havuz kenarındaki Çırağan Deluxe’te yaşanıyor. Dileyen müşteriler, akşam yemeklerini gün batımının eşsiz güzelliğini izlerken de yapabiliyor.

HEM KAHVALTI YAPTILAR HEM DE DOYASIYA EĞLENDİLER

İLÇEMİZDE hizmet veren Abra Vinç firması da Tire’nin en gözde kahvaltı mekanını tercih etti. Düzenlenen bahar şenliği organizasyonunda leziz kahvaltılarını yapan katılımcılar doyasıya eğlendi.

ABRA VİNÇ HAKKINDA

TEK parça 90 ton çelik işleyebilecek etkin üretim kapasitesi bulunan Abra Vinç, tecrübeli kadrosu ve dinamik montaj/hizmet ekibi ile yurtiçi ve yurtdışı taleplerde vinç sistemleri ve çelik yapılar konusunda profesyonel işler yapıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.