SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalılı fabrika, proje ve kapasitede vites artırdı

Bu haber 05 Ekim 2022 - 9:31 'de eklendi.

Torbalı’da faaliyet gösteren Enşah Kazan, pandemi döneminde daha da güçlendi. Müşterilerine daha kaliteli proje ve hizmetler ulaştırmak için çalışan firma, 2023 için kendine aşılması güç hedefler koydu.

ENDÜSTRİYEL sanayi tesislerinden gıda, yem, tekstil sektörlerine hizmet veren Enşah Kazan, pandemi döneminde daha da güçlendi. Enşah Kazan yetkilileri, “Müşterilerimize daha kaliteli projeler ve hizmetler ulaştırma hedefindeyiz. Hem yurt içi hem yurt dışı hedeflerimiz doğrultusunda Torbalıda faaliyet gösteren fabrikamız yüzde 20 oranında kapasite artırdı” diye konuştu.

ENERJİ VERİMLİLİĞİ HEDEFİ

2.yılını kutlayan firma, müşterilerinin gereksinimlerini karşılamak için ürün ve hizmetlerini müşteriler ile yakın iş birliği içinde sürekli olarak geliştirmeye devam etti. Enşah Kazan, Denizli Merkez’deki 18 yıllık tecrübesi ve Torbalı’daki fabrikada üretilen buhar kazanı ve ekipmanları ile kapasite artışına yönelik çalışmalarına devam ederek müşterilerine enerji verimliliği ve yüksek kalitede çözümler sunmayı hedefledi.

2023 İÇİN HEDEFLER YÜKSEK

ŞİRKETİN Türkiye çapında faaliyet göstermesi gerçeğinden de firma yetkilileri gururlu. Enşah Kazan yetkilileri, 2023 için zorlayıcı hedefler koyduklarını belirterek bu hedeflerde yüzde 20’nin üzerinde bir büyüme beklediklerini ifade etti. Yetkililer, “Dış pazarlarda büyümek ve açılmadığımız pazarlara giriş yapmak önemli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Bir kuruluş olarak, güvenlik, sürdürülebilirlik, dayanıklılık ve verimlilik, temel taleplerimizdir. Ayrıca üretim süreçlerimizdeki verimliliği artırmaya da devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.