SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalılı EYT’liler, İstanbul’da mitingi için araç kaldıracak

Bu haber 13 Mayıs 2022 - 23:32 'de eklendi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Torbalı Şubesi, 15 Mayıs Pazar günü İstanbul’da gerçekleşecek olan büyük EYT mitingi için yarın gece 23.00’da Torbalı’dan otobüs kaldıracak

SOSYAL Güvenlik Kanunu’nda 8 Eylül 1999 tarihinde yapılan yasa değişikliğiyle yürürlüğe giren 4447 sayılı yasa nedeniyle 23 yıldır mağduriyet yaşayan ve kamuoyunca EYT’liler olarak bilinen milyonlarca yurttaş yıllardır sorunlarının çözülmesi için mücadele etmeye devam ediyor. Torbalı’da da çeşitli etkinliklerde bulunan EYT’liler, Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu tarafından 15 Mayıs Pazar günü İstanbul Maltepe Miting Meydanı’nda düzenlenecek olan “Varız, Biriz, Birlikteyiz Mitingi”ne katılmaya hazırlanıyor. İstanbul’da gerçekleşecek olan miting için yarın 23.00’da Torbalı’dan ücretsiz otobüs kaldırılacağını duyuran EYT Torbalı Şubesi yetkilisi Aziz Eroğlu, tüm EYT mağdurları ve EYT dostlarını mitinge katılmaya davet etti.

ÜCRETSİZ ARAÇ KALDIRILACAK

YILLARDIR yaşadıkları sorunların çözülmesini belediklerini ifade eden Eroğlu, “Sorunumuz genellikle seçim dönemlerinde gündeme getiriliyor ancak hiçbir adım atılmıyor. Tam da bu süreçlerde ‘çalışma var’ gibi sözler söyleniyor, daha sonra ‘hayır yok’ denilerek rafa kaldırılıyor. Zaman zaman da çeşitli ‘formüller’ gündeme getirilse de her defasında vazgeçiliyor. 23 yıldır durumumuz tam olarak bundan ibaret ama bizler artık çözüm bekliyoruz. Bu nedenle federasyonumuz tarafından İstanbul’da organize edilen mitinge Torbalı’dan da katılım sağlayacağız” ifadelerini kullandı. Mitinge gelmek isteyen Torbalılı EYT mağdurları ve EYT dostları için ücretsiz araçlar kaldıracaklarını ifade eden Eroğlu, ” Torbalı EYT Temsilcileri olarak Perşembe akşamı bir araya gelip durum değerlendirmesi yaptık. Torbalı EYT Temsilcileri olarak 2 otobüs ayarladık Tepeköy Ziraat Bankası önünden 14 Mayıs Cumartesi gecesi toparlanıp İstanbul Maltepe EYT Mitingine katılım için yola çıkacağız. ”Mitingimize katılmak ve bize güç vermek isteyen herkes  0506 401 26 24, 0552 248 19 05, 0505 562 19 27 ve 0543 541 41 05numaralı telefonlardan bizimle iletişime geçerek yerini ayırtabilir” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.