SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalılı esnafın rakipsiz başkanı

Bu haber 20 Ocak 2022 - 0:11 'de eklendi.

Torbalı esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kurulu dün saat 10:00’da başladı. Aydın Sezer Düğün Salonu’nda gerçekleşen kongreye mevcut başkan Halil Gülcü tek aday olarak girdi. Kongrede kullanılan oyların tamamını alan Gülcü, yeniden Esnaf Odası Başkanı olarak seçildi

TORBALI Esnaf Odası olağan genel kurulu tamamlandı. 321 esnafın oy kullandığı genel kurulda tek aday olan mevcut başkan Halil Gülcü ve yönetimi güven tazeledi. 2014 yılından bu yana Oda Başkanlığı yapan Gülcü, son iki kurultaya rakipsiz girdi. Gülcü, 3.döneme de tek başına girerek önemli bir başarı sağladı.

TORBALI ESNAFINA TEŞEKKÜR

KULLANILAN oyların tamamını alan Halil Gülcü, yaptığı açıklamada, “Genel kurulumuzu tamamladık. 321 esnafımız sandık başına gelerek oylarını kullandılar. Odamız üyesi olan tüm esnaflarımıza yönetim kurulum adına sonsuz teşekkür ediyorum. İlçemiz esnafına hizmet etmeye devam” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.