SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalılı erkekler sigarayı bırakmak için kararlı!

Bu haber 05 Şubat 2022 - 1:00 'de eklendi.

Torbalı Devlet Hastanesine sigarayı bırakmak için başvuranların büyük bölümünü kadınların oluşturduğu, ancak başarı oranının erkeklerde daha fazla olduğu açıklandı.

TORBALI Devlet Hastanesi’nde 3 yılı aşkın süre boyunca sertifikalı hekim yokluğu nedeniyle tam donanımlı hizmet veremeyen sigara bırakma polikliniğinin yeni Torbalı Devlet Hastanesi’ne geçiş yapılmasıyla birlikte aktif olarak hizmet vermeye başladı. Üç yıl önce yeterli doktor olmayışından dolayı söz konusu polikliniğin beklenilecek şekilde yüksek performans sergileyemediğini dile getiren yetkililer, “Artık bu polikliniğinde uzman doktorlarımız düzenli ve aktif olarak hizmet vermeye başladı.

AYRICA yeni hizmet binamıza taşınmamızın ardından üst düzey bir istatistik elde edildi. Ülkemizde hizmet veren sağlık kuruluşları sıralamasında sigara bırakma başarısı oranlarına göz atıldığında Torbalı Devlet Hastanesi yüzde 40’lık gibi bir başarı sağlamış durumda. Bizim için kaç kişiye sigara bıraktırabilirsek o kadar önemli bir hizmet etmiş olacağız. Çünkü Türkiye en çok sigara tüketen toplumlardan ilk onda yer alıyor. Bunu ne kadar minimize edersek o kadar mutlu olacağız” diye konuştu

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.