SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalılı emlakçı Bayındır’da çığır açtı

Bu haber 15 Nisan 2022 - 0:59 'de eklendi.

Tecrübeli emlakçı Mustafa Toprak, Torbalı’da yaşıyor ama Bayındır emlak piyasasını avucunun içi gibi biliyor!

UZUN yıllardır Torbalı’daki Koruluk yakınlarında bulunan Gold Emlak’ı işleten Mustafa Toprak, çevre ilçelerde de etkili bir rol oynuyor. Torbalı’da yaşamasına rağmen özellikle Bayındır’daki emlak portföyü ve emlak alım-satımlarıyla ilgilenen Mustafa Toprak, “Yıllardır bu mesleği icra ediyorum. Zaman içinde bu bölge dışına da çıkarak, çevre ilçelerde de iş yapmaya başladım. Özellikle Bayındır piyasasını avucumun içi gibi bilirim” şeklinde açıklamalarda bulundu. Gayrimenkul danışmanlığı alanında tecrübeli geçmişi, sektördeki yenilikleri takip etmesi ve vatandaşın ihtiyaçlarını en iyi şekilde anladığı için tercih sebebi olan başarılı emlakçı, “Torbalı merkezin yanı sıra, dağ ve ova köylerinde yatırım yapmak isteyen ya da buralarda yaşamak isteyenlere tecrübemizle hizmet etmeye hazırız” ifadelerini kullandı.

‘MÜŞTERİLERE DOĞRU ÜRÜNÜ DOĞRU ZAMANDA SATMAK İÇİN ÇABA SARF EDİYORUZ’

ARSA, tarla, sanayi imarlı arazi, büyükbaş-küçükbaş ve kanatlı hayvan çiftlikleri, zeytinlik, bağ, bahçe, daire, fabrika ve depo gibi her türlü taşınmaz ürünün satışını gerçekleştiren Gold Emlak, Türkiye’nin dört bir yanından geniş bir müşteri portföyüne sahip. Emlak alım-satımından ziyade, müşterinin isteklerini yerine getirmeyi hedefleyen emlak şirketi, hem yatırımcıya hem de satıcıya kar ettirerek satış gerçekleştiriyor. Müşterilere doğru ürünü doğru zamanda satmak için çaba sarf ettiklerini dile getiren Toprak: “Öncelikle müşterilerimizin kriterlerine uygun aradığı taşınmazı belirliyoruz. Araştırmalarımız neticesinde bu kriterlere uygun yer varsa, irtibata geçip bilgilendiriyoruz. Yoksa bile bu kriterlere yakın tercihleri sıralıyoruz. Dürüstlük ve şeffaflık ilkesiyle başarıyı yakaladık. Emlakçılık anlayışını tamamen değiştirerek, müşteri odaklı çalışıyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.