SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalılı dağcılardan Atatürk’ü anma tırmanışı

Bu haber 14 Kasım 2023 - 0:47 'de eklendi.

İzmir’deki dağcılık kulüplerinin Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için düzenlediği geleneksel tırmanış etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe Torbalı’yı temsilen TOBEDOSK Dağcılık Kulübü katıldı

TÜRKİYE Dağcılık Federasyonu ile İzmir Büyükşehir Belediyesi koordinesinde gerçekleştirilen 10 Kasım Atatürk’e saygı yürüyüşü faaliyetine Torbalı’yı temsilen TOBEDOSK’tan 40 sporcu katıldı. İzmir Dağcılık Kulüpleri olarak toplamda 450 kişi ile yürüyüş faaliyeti gerçekleştirildi.

30’A yakın dağcılık kulübünün üyeleriyle Balçova Terapi Ormanı’nda yürüyen TOBEDOKS Başkanı Mustafa Kapucu, “Cumhuriyet de, demokrasi de, barış da uğruna mücadele edilmesi gereken değerler. Sahip çıkılmadıkça eksiliyor ve kayboluyor. Sonuna kadar sahip çıkmak mecburiyetindeyiz” dedi.

KAPUCU sözlerine şöyle devam etti; “Bizlere Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılını görmek kısmet oldu. Çok şanslıyız. Cumhuriyet’in ikinci yüzyılına başlarken bu topraklarda hep beraber olduk. Cumhuriyet belki de insanlık tarihinin kansız, şiddetsiz başarılmış tek devrimi. Dünyanın en büyük devrimlerinden biri. Yüz yıldır da varlığını sürdürüyor. Bize kesintisiz barış yaşatan bir devrim. Cumhuriyet aynı zamanda bizi konfora, rahatlığa ulaştırdı” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.