SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalılı çift, Haluk Levent konserinde sahneye gelinlik-damatlıkla çıktı

Bu haber 11 Eylül 2018 - 16:09 'de eklendi.

İzmirlilere tarihi bir gece yaşatan ünlü sanatçı bir ara sahneye, konserini gelinlik ve damatlıkla takip eden Torbalılı Yunus-Tansu Emol çiftini çıkardı. Çift Levent’in vokalliğinde dans etti

Büyükşehir Belediyesi’nin kurtuluş etkinlikleri kapsamında dün İzmirlilere tarihi bir gece yaşatan ünlü sanatçı bir ara sahneye, konserini gelinlik ve damatlıkla takip eden Torbalılı olan ve Park Metropol Bilgisayar’da çalışan Yunus-Tansu Emol çiftini çıkardı. Geçtiğimiz haftalarda evlenen, dış çekim için dün bir kez daha gelinlik ve damatlık giyen çift, çok sevdikleri isim olan Haluk Levent’i de kaçırmak istemeyince haliyle konsere bu şekilde gitmek zorunda kaldı. Onları fark eden Haluk Levent sahneye davet edip onlara yüz binlerce kişi önünde şarkı söyledi. Haluk Levent’ten ‘Bir şarkısın sen’ isimli şarkı gelirken Torbalılı genç çift ömürlerinin en unutulmaz dansını gerçekleştirmiş oldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.