SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TOrbalılı avukat için uygun donör aranıyor

Bu haber 08 Kasım 2023 - 10:46 'de eklendi.

Torbalı’nın sevilen avukatı Songül Kaçmaz’ın pençesine düştüğü lösemi hastalığından kurtulması için uygun iliğe sahip donör aranmaya devam ediliyor.

DAHA önce genç avukat için Kızılay’ın gezici kan aracı Torbalı’ya getirilmiş ve çok sayıda kişi bağış için kan örneği vermişti. Ancak ne yazık ki henüz uygun donör bulunamadı.

LÖSEMİ tedaisi gören başarılı avukat Songül Kaçmaz için uygun donör aranmaya devam ediliyor. Torbalılı avukatlar, genç meslektaşları için kamuoyuna çağrıda bulunarak vatandaşları kan örneği vermeye davet etti.

AVUKATLAR yaptıkları çağrıda “Genç bir arkadaşımız lösemiye karşı savaş veriyor. Uygun ilik bulunması halinde arkadaşımız bu hastalıktan kurtulacak. Herhangi bir Kızılay merkezine gidip kan örneği vererek bir hayat kurtarabilirsiniz. Unutulmamalı bu tür hastalıklar herkesin başına gelebilir. Duyarsız kalmamalı ve insanlık namına yardım etmeliyiz” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.