SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalılı 50 öğrenciye tablet

Bu haber 12 Şubat 2021 - 8:53 'de eklendi.

Torbalı Ticaret Odası tarafından düzenlenen bir programla 50 öğrenciye tablet bağışı yapıldı.

TORBALI Ticaret Odası Başkanı Abdulvahab Olgun tarafından düzenlenen programa Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, kurum yöneticileri ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. EBA internet paketi yüklü olan tabletler öğrencilere ulaştırılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

ÖĞRENCİLERİN canlı derslere iştirak edebilmeleri için internet, bilgisayar, tablet veya akıllı telefon gibi uzaktan eğitim araçlarına ihtiyaç duyuluyor. Torbalı ilçesinde canlı derslere katılımın yüksek bir orana ulaştığını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, “Milli Eğitim Bakanlığımız gerek hükümetimiz kaynakları gerekse özel idare kurumları kaynakları ile 500 bin tablet bilgisayarı öğrencilerimize dağıtmaya başladı. Uzaktan eğitim imkanı olmayan öğrenciler her ne kadar derslerini Eba TV’den takip ediyor olsalar da canlı derslere katılımları, konuları daha verimli ve daha etkili bir şekilde öğrenmelerini sağlayacaktır.

BAKANLIĞIMIZIN düzenlediği kampanyayla binlerce öğrencimiz derslerini evlerinden takip etme imkanı yakaladı. Halkımızın yardımlaşma ve dayanışma duygusu sayesinde salgın dönemini dünyanın birçok ülkesine kıyasla daha iyi koşullarda aşabiliyoruz. Amacımız daima öğrencilerimizin en iyi koşullarda eğitim ve öğretim almalarını sağlamaktır. Bu vesile ile Torbalı Ticaret Odası başkanımıza ve emeği geçen herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.