SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalıgücü, Torbalı35 Gençlik’i 4-3 yendi

Bu haber 01 Mart 2022 - 0:04 'de eklendi.

1.Amatör Küme’de 2. hafta karşılaşmaları kapsamında Torbalıgücü ekibi, Torbalı 35 Gençlik ile karşılaştı. Torbalı İlçe Stadı’nda oynanan maçı Torbalı Gücü 4-3 kazandı.

ÜSTELİK maçın son yarım saatlik dilimini de 10 kişi oynamak zorunda kalarak. Genç futbolculardan kurulu, 20 yaş ve üstü sadece birkaç futbolcunun forma giydiği takımda, Torbalı’nın genç ve gelecek vaat eden oyuncular bulunuyor.

MAÇI 4-3 kazanan Torbalıgünü gençlik takımın golleri Berkay Özlü(2),Sertaç Öztürk ve Ayaz Adalı’dan geldi.

KULÜP Başkanı Seyit Çetin, vizyonları doğrultusunda hedefe doğru ilerlediklerini belirterek, “Bu galibiyet bizim için sürpriz olmadı. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Evet eksiklerimiz var ancak üstesinden gelebileceğimizi düşünüyoruz. Çok genç bir ekibiz, çok bütçeli bir takım değiliz ama, disiplinli ve istekli bir takımız. Daha yolun başındayız” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.