SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’dan Ödemiş’e İZBAN müjdesi

Bu haber 11 Aralık 2020 - 9:16 'de eklendi.

Uzun zamandan beridir beklenen Torbalı-Ödemiş İzban hattı için tarih açıklandı. Çalışmalar tamamlandığında Torbalı’dan, Tire, Bayındır ve Ödemiş’e İzban ile gidebileceğiz

İZMİR’İN 3 ilçesi 2022 yılında elektrikli trenle tanışacak. AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen, Ödemiş, Tire ve Bayındır ilçelerinde 2022 yılında yakıtlı trenler yerine elektrikli trenlerin faaliyete geçmesinin planlandığını söyledi. Şen, yaptığı açıklamada Torbalı’dan Ödemiş’e kadar uzanacak elektrikli trenle ilgili alt yapı çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

‘2022 YILININ ORTALARINDA BİTECEĞİNİN MÜJDESİNİ ALDIK’

TCDD 3. Bölge Müdürlüğünün yürüttüğü çalışmayla yakıtlı trenlerin yerini elektrikli trenlerin alacağını ifade eden Şen, “Bu çalışmaların muhtemel olarak 2022 yılının ortalarında biteceği müjdesini aldık. Bölgemizde Ödemiş, Tire ve Bayındır ilçelerindeki vatandaşlarımız da bu yeni ulaşım projesinden yararlanacaklardır” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.