SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’dan İstanbul’a seyahat eden kadın ortaklık vaadiyle dolandırıldı

Bu haber 04 Mayıs 2024 - 11:20 'de eklendi.

Ayrancılar’da yaşayan 35 yaşındaki Sevgi Canlı, iddiaya göre yaklaşık 1 milyon lira birikimi olduğunu ve bu parayı İstanbul’da bir kafeye ortak olmak için kullandı. Ancak dolandırıldığını anladıktan sonra parasını geri almak istedi. Dolandırıldığı kişiler tarafından darp edilerek tacize uğradı.

SAĞLIK sorunları sebebiyle İzmir’den İstanbul’a sık sık seyahat etmek zorunda kalan 35 yaşındaki Sevgi Canlı, bir otelde konaklarken otelin yakınındaki bir kafeye sıkça uğramış ve kafe sahibiyle tanışmış. İddialara göre, kafe sahibi tarafından yüzde 50 ortaklık teklifiyle karşılaşan Canlı, bu teklifi kabul ederek tüm birikimi olan yaklaşık 1 milyon lirayı kafenin masrafları için kullanmış. Ancak daha sonra dolandırıldığını fark eden Canlı, parasını geri istemiş ancak kafe sahipleri tarafından tehdit edilmiş ve saldırıya uğramış. İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre; Savcılıkta dekontlara, faturalara ve dövüldüğü kamera görüntülerine ait belgelerin olduğunu söyleyen Canlı, İstanbul’da gittiği her yerde rehin alındığını ve ailesinin de defalarca tehdit edildiğini aktardı.

‘ORMANA GÖTÜRÜP SİLAH ÇIKARDI’

İLK darp olayının kafede yaşandığının altını çizen Canlı, şunları kaydetti: “Kafenin gerçek sahibi beni arayıp ‘paranı vereceğiz’ dedi. Daha sonra oraya gittim. Beş adamla oturmuş, ‘bunu sana vermeyiz’ gibi tehditvari konuşmalar yaptılar. Daha sonra ben de o parayı işletme müdüründen almak için ‘onun evine bir şeyler almam gerektiğini ve her şeyin kayıtlı olduğunu’ söyledim. Adam dükkanı dağıtıyordu ve biz hava alsın diye dışarı çıkardık. Sonra ormana götürüp silah çıkardı. Bununla ilgili şikayetim de var. Yetkililerden kişilerin bulunmasını ve yargılanmasını talep ediyorum.”

‘HER GECE KORKARAK UYUMAK İSTEMİYORUM’

HER gün gece korkarak uyumak istemediğini söyleyen Canlı, “Benim annem ve babam da rahatsızlandı. Ben ölmek istemiyorum ve ben şu anda korkarak yaşıyorum” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.