SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’dan finallere katılmaya hak kazanan tek okul oldular

Bu haber 03 Nisan 2022 - 23:13 'de eklendi.

Adını sıkı sık başarı, açılış ve birincilikleri ile duyuran Torbalı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, ilçe birincisi olarak finallere katılmaya hak kazanan okul oldu.

İZMİR İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği ve İzmir’de yer alan okullar arasında yapılan; ilkokuldan ortaokula her okul kademesinde düzenlenen bilgi yarışmasına katıldı. 26 Mart’ta İzmir’de Atatürk Lisesi’nde yarı finali yapılan bilgi yarışmasına 4 öğrenci, 1 idareci ve 1 öğretmenle katıldı.

TAŞDEMİR: ‘İZMİR BİRİNCİLİĞİNİ HEDEFLİYORUZ’

TORBALI Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, tüm okul türleri arasından finale yükselen Torbalı’dan tek okul oldu. 16 Nisan’da İzmir ‘de yapılacak bilgi yarışmasına son hazırlıklarını devam ettiğini söyleyen Okul Müdürü Coşkun Taşdemir, İzmir birinciliği hedeflediklerini ifade etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.