SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’dan Erdoğan’a teşekkür

Bu haber 24 Şubat 2022 - 1:56 'de eklendi.

2018 yılında yıkılan ve yeniden inşa edilen Fatih İlköğretim Okulu’nun ilkokul bölümü iki hafta önce açılmıştı. Bugün de ortaokul bölümü düzenlenen törenle eğitim ve öğretime açıldı.

OKUL bahçesinde öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen törene İlçe Kaymakamı Ercan Öter, MHP İlçe Başkanı Veli Kaçar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun ve öğrenci velileri katıldılar.

TOSUN, “CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

AÇILIŞ töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, “Bu okulun ilçemize kazandırılmasında büyük emekleri olan başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, ilçemizin çok değerli milletvekili Mahmut Atilla Kaya’ya teşekkür ediyorum. Bu okulun yapımında ve tamamlanmasında sayın vekilimizin çok büyük emekleri oldu. Aynı şekilde sayın valimize ve İl Milli Eğitim Müdürü’müze de teşekkürlerimi iletiyorum. Okulumuzun siz değerli öğrencilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

ÖTER, ÖĞRENCİLERDEN SÖZ ALDI

İLÇE Kaymakamı Ercan Öter yaptığı konuşmada, “Müteahhit firmadan kaynaklı gecikme sebebiyle okulumuzu biraz gecikmeli açıyoruz. Normalde 2018 yılında ihalesini yapmıştık. Bölge milletvekilimiz sayın Mahmut Atilla Kaya’nın destekleri ile okulumuzu ilçemize kazandırdık, kendisine teşekkürlerimi iletiyorum. Torbalı çok hızlı büyüyen ve sürekli yeni okullara ihtiyaç duyan bir ilçe. Bu konuda üzerimize düşeni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Sizlere eğitim ve öğretim hayatınızda başarı dileklerimi iletirken bir de söz vermenizi istiyorum. Derslerinize çalışıp, başarılı öğrenciler olacaksınız” dedi. Öğrenciler Kaymakam Öter’e başarı sözü verdiler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.