SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’dan Bursa ve Urfa’ya mektup arkadaşlığı

Bu haber 07 Mayıs 2022 - 1:22 'de eklendi.

Çetineller Ortaokulu’nda 9 yılı aşkın süredir başarılı bir şekilde Türkçe öğretmeni olarak görev yapan Zeynep Kahraman’ın ‘Mektup Arkadaşlığı’ projesi hayat buldu.

BİRİ Bursa’nın Nilüfer ilçesinde biri de Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde olmak üzere iki okul ile ‘Mektup Arkadaşlığı’ projesini başlatan Kahraman’ın öğrencileri hem unutulmaya yüz tutan mektup alışkanlığını edindi hem de kilometrelerce ötede yeni arkadaşlara sahip oldu.

SOSYAL sorumluluk projesinin fitilini ateşleyen Çetineller’in öğrencileri, kaleme aldıkları mektupları Bursa ve Şanlıurfa’ya gönderirken, gelen cevap mektuplarıyla da büyük sevinç yaşadı.  Okulun 5-B ve 7-C sınıflarında tamamen gönüllü öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen proje kapsamında Kahraman, öğrencilerine mektup yazmanın kurallarını da proje başlamadan anlattı.

POSTACI’NIN mektupları getirmesiyle bayram yerine dönen Çetineller Ortaokulu’nda heyecanla mektup kardeşlerinin yazdığı dizeleri okuyan öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi. Kardeşlerinin bir de mektup aralarına yerleştirdiği küçük fakat anlamlı hediyeleriyle jestte bulunduğu öğrenciler, cevap yazmak için adeta birbirleriyle yarıştı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.