SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’dan Bodrum’a dostluk köprüsü

Bu haber 19 Ekim 2023 - 23:02 'de eklendi.

Torbalı’da ortak akılla birlikte hizmet verdiği meclis üyeleri ve ilçedeki muhtarlarla birlikte Bodrum’da istişare toplantısı düzenleyen Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, bu kapsamda Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı ziyaret etti.

MUHTARLARI temsilen Bozköy Muhtarı Bahadır Kun ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Atatekin Doğan, Kent Konseyi Başkanı Niyazi Soytürk, Belediye Meclis üyeleri Sıla İlgi Akkaş, Özkan Altun, Yavuz Selim Özgan ve Cevdet Sardık ile birlikte Borum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı makamında ziyaret eden Başkan Tekin, Torbalı Ovası’nda yetişen belediyenin mahsullerinden elde edilen bulgur, nohut ve undan oluşan paket ile birlikte Metropolis Antik Kenti’nden çıkarılan ikiz kızlar heykelinin minyatürünü takdim etti.

DOSTLUK içerisinde gerçekleşen ziyarete dair fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşan Başkan Tekin, “Belediye meclis üyelerimiz ve muhtarlarımızla birlikte kıymetli mevkidaşım Bodrum Belediye Başkanımız Ahmet Aras’ı makamında ziyaret ettik. Misafirperverliği, hoş sohbeti, yakın ilgi ve alakası  için Sayın Başkanıma teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.