SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’dan Bayındır’a kadar olan tüm demir işleriniz ondan soruluyor

Bu haber 21 Şubat 2023 - 3:29 'de eklendi.

1995 yılından bu yana demircilik mesleğini yapan Etkin Demir Doğrama’nın sahibi Ümmet Gökmen, bu meslekte bölgenin en bilinen ismi oldu. Bir süre önce dükkânını Canlı’dan Bayındır’ın Çırpı Mahallesi’ne taşıyan Ümmet Gökmen, yaptığı başarılı işler sayesinde Torbalı’da bilinen isim oldu.

ARACIYLA birlikte Bayındır’ın yanı sıra Torbalı’dan da bir o kadar iş alan deneyimli demircinin yaptığı işler arasında demir doğrama, PVC, güneş enerji sistemleri satış ve montajı, ferforce, dekorasyon, çelik çatı konstrüksiyonun yanı sıra evinizdeki tüm demir işlerinizi başarıyla yapıyor. Ümmet Gökmen ayrıca anahtar teslim prefabrik iş de alıyor.

‘YILLAR İÇİNDE HEM ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİMİ HEMDE HİZMET KAPASİTEMİ ARTTIRDIM’

DÜKKANININ bulunduğu Bayındır’ın yanı sıra Torbalı, Tire ve İzmir merkezinden de birçok iş aldığını anlatan Gökmen, “Ekibimiz güçlü ve profesyonel. 2005 yılında dükkanı açtığımda sadece bulunduğum bölgeye iş yapıyordum. Yıllar içinde yaptığım kaliteli işçilik ile hem hizmet kapasitemi hem de yaptığım iş çeşitliliğini arttırdım” şeklinde konuştu. Ümmet Gökmen İletişim: 0 506 185 11

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.