SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’dan Aslanoğlu’na tebrik ziyareti

Bu haber 27 Eylül 2023 - 7:43 'de eklendi.

CHP İzmir İl Kongresi’nde İl Başkanı seçilen Şenol Aslanoğlu’na tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda dün CHP Torbalı İlçe Örgütü, Torbalı Belediye Başkanı ve Belediye Meclis üyeleri de Aslanoğlu’na tebrik ziyaretinde bulundu

CUMHURİYET Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı’nın 16 Eylül Cumartesi günü Fuar İzmir C Holü’nde gerçekleşen 38. İl Kongresi’nde İl Başkanı seçilen Şenol Aslanoğlu, tebrik ve hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Bu kapsamda dün CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat ve CHP Torbalı İlçe Yöneticileri, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ve Belediye Meclis üyeleri, Önceki Dönem CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir ve 28’inci Dönem Milletvekili Adayı Sefer İpekli CHP İzmir İl Başkanlığı’na giderek Aslanoğlu’na tebrik ve hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

Gerçekleşen ziyarette, çiçek takdimi ve tebriklerin kabulünden sonra yerel seçimlere ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Daha önceki konuşmalarında disiplinli ve örgütlü çalışmanın önemine defalarca vurgu yapan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, bu ifadelerini yineleyerek birlik ve beraberlik içerisinde bir çalışma süreci işletilmesi gerektiğini ifade etti.

“BİR OLACAĞIZ, BİRLİK OLACAĞIZ, BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ VE BİZ KAZANACAĞIZ”

BU kapsamdaki konuşmasında Aslanoğlu şu ifadelere yer verdi: “Öncelikle ifade etmek istiyorum ki İlçe Örgütümüz ve Belediye Yönetimimizi aynı anda ağırlıyor olmaktan dolayı kıvanç duyuyorum. Tebrik ve hayırlı olsun temennileriniz için de çok teşekkür ediyorum. Hepimiz biliyoruz ki Cumhuriyet Halk Partisi kocaman bir ailedir. Her aile içerisinde ufak tefek anlaşmazlıklar yaşanabilir. Ama aile olabilmek bu tartışmaların üstesinden gelebilmekle ölçülür.

Anlaşamadığımız, uzlaşamadığımız çeşitli konular olabilir ama önümüzde bir mahalli idareler seçimi var. Bizim gündemimiz bu olmalı, bu gündem çerçevesindeki hedefimiz ise İzmir’imizin 30 ilçesinde ve büyükşehir belediyesinde göndere partimizin bayrağını çekmek olmalıdır. Bu hedef doğrultusunda aile olmanın az önce ifade ettiğim gereği doğrultusunda varsa dargınlıklarımızı rafa kaldıracağız.

Bir olacağız, birlik olacağız, birlikte çalışacağız ve biz kazanacağız. Böyle ilerlersek ben inanıyorum ki 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçiminde partimiz CHP’yi büyükşehir belediyesi ve 30 ilçemizde iktidara taşıyacağız”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.