SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’daki yürüyüş yolları nefes aldırıyor

Bu haber 09 Temmuz 2022 - 0:46 'de eklendi.

TORBALI’DA bulunan yürüyüş yolları vatandaşların nefes almalarını sağlıyor. Neredeyse tamamı epidem zemin kaplı yürüyüş yolunda, vatandaşların spor yapmalarına imkan tanıyan fitness takımları da yer alıyor. Işıklandırması bulunan yürüyüş yolları akşam saatlerinde de yürümeye imkan sağlıyor. Vatandaşlar, Torbalı’da bu yolların bulunmasından dolayı çok memnun olduğunu ifade ediyor.

4000 METRELİK YÜRÜYÜŞ YOLU

SON olarak geçtiğimiz yıllarda, Alpkent mahallesi yürüyüş yolu ile birlikte Torbalı tam 4000 metrelik yürüyüş ve bisiklet yoluna kavuşmuş oldu. Torbalı Belediyesi bugüne kadar; Tepeköy mahallesi yürüyüş yolunu, Haluk Alpsü Bulvarı yürüyüş yolunu, 2.Abdülhamit Han yürüyüş yolunu, Ayrancılar Egekent  yürüyüş yolunu ve Alpkent yürüyüş yolunu tamamladı.

‘KENTE DEĞER KATIYOR’

TORBALI’NIN son yıllarda yoğun bir nüfus artışına ve kentleşme hızına sahne olduğunu dile getiren belediye yetkilileri, “İlçemizde bulunan yürüyüş ve bisiklet yollarının toplam uzunluğu 4 kilometreyi aştı. Halkımızın buraları yoğun olarak kullandığını görmek bizim için memnuniyet verici. Torbalı için daha iyisini yapma çabamız sürecek. Her yıl Torbalı’da yaşamayı tercih eden 10 bin dolayındaki hemşerimizin yaşam kalitesi artırmak adına daha yapılacak çok işimiz var” dedi. CEMİL ZEYBEKER

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.