SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’daki yüksek kiralar İzmir sıralamasında…

Bu haber 09 Aralık 2021 - 23:13 'de eklendi.

Hızlı inşaatlaşmanın yaşandığı Torbalı’daki fahiş kiralar istatistiklere de yansımaya başladı. Torbalı, İzmir’de kiraların en fazla arttığı ilçeler arasında ilk sırada yerini aldı

TORBALI konut sayısındaki artışın yanı sıra yüksek kiraları ile de İzmir’de ilk sıralara yerleşti. İzmir’in uydu kentlerinden Menderes, Aliağa, Gaziemir, Bergama ve Torbalı kiralıklarda en fazla prim yapan bölgeler oldu. Menderes’i sırasıyla Aliağa, Gaziemir, Bergama ve Torbalı izledi. Torbalı’da ortalama bir dairenin kirası 700 liradan başlarken, ilçede 2000 liraya bile kiralık ev bulmak mümkün. İZBAN’ın İzmir’e ulaşımı kolaylaştırması Torbalı’ya olan ilgiyi daha da arttırdı. Kira fiyatları en yüksek bölgeler Sadık İleri Bulvarı ve Muzaffer Kebapçıgil Koruluğu civarı. En çok kiralık ev talebi okullara yakın bölgelerde oluşuyor.

ERTUĞRUL’DA YÜKSEK

KİRALARIN en yüksek olduğu bölgelerin başında Ertuğrul Mahallesi, Alpkent, Koruluk civarı ve Torbalı Mahallesi geliyor. Özellikle koruluk mevkisinde kiralar 1000 ile 2000 Lira arasında değişiyor. Kiraların en uygun olduğu yerlerin başında ise Doğuşyapı, Barışyapı siteleri gelirken, Atatürk Mahallesi ise kiracılar için en çok tercih edilen yerlerin başında geliyor. 1 yıl öncesine kadar 500 Lira’ya kiralık evin bulunabildiği Atatürk Mahallesi’nde şimdilerde kiralar 650-900 Lira arasında değişiyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.