SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’daki Vanlılar sandık başına gidecek

Bu haber 28 Mayıs 2022 - 1:44 'de eklendi.

Geçtiğimiz ay kurulan ve bu kadar kısa sürede yüzlerce üye sayısına ulaşan Torbalı Vanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ilk genel kurulunu yapmaya hazırlanıyor.

DERNEĞİN kurucu başkanı Mahmut Yıldız, bir çağrıda bulunarak tüm üyelerini oy kullanmaya davet etti. 5 Haziran’da dernek binasında yapılacağı açıklanan Genel Kurul’da Kurucu Dernek Başkanı Mahmut Yıldız’ın tek aday girmesi bekleniyor.

YILDIZ’DAN ÜYELERE ÇAĞRI

TÜM dernek üyelerini oy kullanmaya davet eden Dernek Başkanı Mahmut Yıldız, “5 Haziran 2022 tarihinde ilk genel kurulumuzu dernek binamızda gerçekleştireceğiz. Tüm üyelerimizi demokratik haklarını kullanmaya ve seçime katılmaya davet ediyorum. sandık sonucunun şimdiden başta hemşehrilerimize ve üyelerimize olmak üzere tüm Torbalı’ya hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.