SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’daki Van’lılar dernek kurdu

Bu haber 27 Nisan 2022 - 23:00 'de eklendi.

Torbalı’daki hemşehri derneklerine bir yenisi daha eklendi. Torbalılı işadamı Mahmut Yıldız başkanlığında kurulan Torbalı Vanlılar Derneği, faaliyetlerine başladı

İLÇEDEKİ kalabalık nüfusu ile dikkat çeken Van’lılar dernek çatısı altında bir araya gelecekler. Yıldız 35 İnşaat’ın sahibi Mahmut Yıldız başkanlığında kurulan dernek 1000 üye ile yola çıktı. Van’lılar Derneği ilçede yaşayan hemşehrileri arasında sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı artıracak faaliyetlere imza atacak.

“HEMŞEHRİLERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

DERNEĞİN kuruluş amacını açıklayan Torbalı Vanlılar Dernek Başkanı Mahmut Yıldız, “Torbalı’da yaşayan Vanlılar olarak kalabalık bir nüfusa sahibiz. Sadece kendi akrabalarımız 350-400 hane civarında. Biz de Torbalı Vanlılar Derneği’ni kurarak hemşehrilerimizi bir çatı altında bir araya getirmek istedik. Sosyal ve kültürel faaliyetlerle, gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak istiyoruz. İyi günlerinde ve kötü günlerinde hemşehrilerimizin yanında olmak istiyoruz.

DERNEĞİMİZİN kuruluş amacı budur. Torbalı Vanlılar Derneği olarak sosyal ve kültürel faaliyetlerle, sosyal yardımlaşma ve dayanışma ile anılmak istiyoruz. Tek amacımız hemşehrilerimizi aynı çatı altında bir araya getirmek. Kültürümüzü bir arada yaşayabilmek. Buradan tüm Vanlı hemşehrilerimizi de derneğimize üye olmaya, etkinliklerimize ve faaliyetlerimize katılmaya davet ediyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.