SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’daki ulaşım araçlarına sıkı denetim

Bu haber 15 Nisan 2021 - 15:29 'de eklendi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 nedeniyle sık sık Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ESHOT, şehir içi ve Torbalı-İzmir dolmuşları denetleniyor.

TÜM dünyayı etkisi altına alan Covid-19 nedeniyle sık sık Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ESHOT, şehir içi ve Torbalı-İzmir dolmuşları denetleniyor. Yapılan denetimde kurallara uymayan yolcu ve şoförlere cezai işlem uygulanıyor. Maske takma zorunluğu varken maske takmayan yolcu ve şoförlere para cezası kesiliyor.

TORBALI İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından gerçekleşen denetimlerin önümüzdeki günlerde de devam edeceği öğrenildi. Vatandaşlar tarafından da olumlu geri dönüşler alan uygulama, ilçe genelinde yapılmaya devam edilecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

2 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Ramazan ÖZTEMEL18 Nisan 2021 / 11:07Cevapla

HABER ÇOKTA DOĞRU DEĞİL SABAH 07- İLE 10 ARASINDA HİÇ KONTROL YAPILMIYOR TORBALI VE AYRANCILAR GÜZERGAHI OLDUKÇA ULAŞIM SIKINTISI VAR

Ramazan ÖZTEMEL18 Nisan 2021 / 11:09Cevapla

HABER ÇOKTA DOĞRU DEĞİL SABAH 07- İLE 10 ARASINDA HİÇ KONTROL YAPILMIYOR TORBALI VE AYRANCILAR GAZİEMİR ÖZELLİKLE SARNIÇA GİDEN OTOBÜS GÜZERGAHI OLDUKÇA ULAŞIM SIKINTISI VAR