SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’daki tüm okullarda şehitler için saygı duruşu yapıldı

Bu haber 16 Ocak 2024 - 23:04 'de eklendi.

Torbalı’daki okullarda, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

MİLLİ Eğitim Bakanlığının aldığı karar doğrultusunda kent genelindeki ilkokul, ortaokul ve liselerde de haftanın ilk günü düzenlenen bayrak töreni sırasında şehitler anıldı. Öğrenciler, derslerine başlamadan önce Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü PKK tarafından yapılan saldırılarda hayatını kaybeden askerler için saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

‘ONLAR DAİMA YÜREKLERİMİZDE’

İLÇE Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, millet olarak acılı günler yaşadıklarını söyledi. Yapılan açıklamada, “Pençe-Kilit Harekât bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde, bir üs bölgemize sızmaya çalışan bölücü terör örgütü mensubu teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahraman askerlerimiz için, Müdürlüğümüze bağlı tüm temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarında bayrak törenlerinde 1 (bir) dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Bayrak Törenleri; İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Cafer Tosun, Şube Müdürlerimiz Fırat Annak ve Erdal Bayhan’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi” denildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.