SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’daki trafiği tehlikeye atıyor

Bu haber 19 Kasım 2021 - 0:44 'de eklendi.

Son dönemde daha çok hurdacılık yaparak geçimini sağlayanlar tarafından kullanılmaya başlanan üç tekerlekli motosikletler, trafik güvenliğini tehlikeye düşürüyor. Ayna, reflektör, ikaz, ışık ve sinyal tertibatı bulunmayan bu motosikletler kazalara da davetiye çıkarıyor

GÜN geçtikçe büyüyen ve gelişen Torbalı’da, İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından tescilsiz ve plakasız motosikletlere yönelik sürdürülen amansız mücadele tüm hızıyla devam ederken, şimdi de ilçede üç tekerlekli motosikletler yaygınlaşmaya başladı.

UYARICI ışıklandırma olmaması sebebi ile büyük risk oluşturan bu motosikletlerin de uygulama kapsamına alınmasını öneren sürücüler, trafik güvenliğinin sağlanmasını istedi. Özellikle ilçe merkezinde kullanılan üç tekerlekli motosikletler, trafik kazalarına da davetiye çıkarıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.