SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’daki site ve apartmanları yönetiyorlar

Bu haber 24 Mayıs 2021 - 11:25 'de eklendi.

Torbalı’da profesyonel site yöneticiliği yapan Um&Ar’ın işletmecisi Nuri Azaplar, profesyonel site yönetiminin sağladığı ayrıcalıkları anlattı.

TORBALI’DA site, apartman ve iş merkezlerinde yaşanan temizlik sorunu, temizlik elemanı bulma sorunu, bahçe ve havuz bakım elemanlarının olmayışı gibi sorunlarla yıllardır mücadele eden Um&Ar Apartman Yöneticiliği firması, bu sorunları tek elden profesyonel anlamda çözüyor. Firma işletmecisi Nuri Azaplar, “Sitenizde apartmanınızda ihtiyaç duyacağınız, temizlik elemanı, temizlik ve bahçe bakım gibi işleri profesyonel manada tek bir elden yapıyoruz. Ayrıca anlaşmazlıklara son veriyoruz” şeklinde konuştu.

PROFESYONEL BİR ELİN DEĞDİĞİNİ HİSSETTİREN SİSTEM

Site, apartman ve iş merkezlerinin yönetiminin site sakinleri tarafından sağlanmasının zor olduğunu, ancak yönetimi kendilerinin yapabileceğini altını çizen Azaplar, “Modern şehircilik anlayışının bir parçası olan konut ve iş merkezlerinde hukuki, mali ve idari uygulamaları yerine getiren saha hizmetleri konularında profesyonellere olan ihtiyacı karşılamak üzere hizmet vermekteyiz. Bunların yanında gerektiğinde havuz bakım, yeşil alan peyzaj çalışmalarını yapan sitenin tüm giderlerini ihtiyaçlarını toplanan ortak gelirlerden karşılayan ve profesyonel bir elin değdiğini hissettiren bir sistemdir” ifadelerini kullandı.

HUZURLU YAŞAM İÇİN PROFESYONEL YÖNETİM ŞART

PROFESYONEL site yönetiminin olmazsa olmazı olduğunu söyleyen Nuri Azaplar, “Komşuların birbirlerini üzmeden herkesin birbirine saygı duyduğu değer verdiği yaşam alanlarımızda herkesin ortak giderlere katılması gerektiği yaşamı sürdürülebilmesi için kuraldır bu. Bu kurallara uyulmadığı takdirde bazı site yöneticimiz komşusunu hukuki yollarla mahkemeler icraya vermek istemiyor. Aynı asansörü kullanıyorlar, aynı merdivenleri kullanıyorlar bizde bu durumda kimse kimsenin huzuruna kaçırmadan değerlere saygı göstererek yaşamasını salıyoruz. Bu sorumluluklarımızı kendi üzerimize alıyoruz” dedi. Nuri Azaplar İletişim: 0 505 399 46 23

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.