SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’daki Şirinler Turizm, Afyon’daki 5 yıldızlı termal otele götürüyor

Bu haber 12 Kasım 2020 - 8:58 'de eklendi.

Şirinler Turizm, Afyon’da termal tesisiyle ünlü olan 5 yıldızlı Oruçoğlu Termal Otel’e götürüyor.

18-19-20 Aralık tarihleri arasında 3 gün sürecek olan gezi kapsamında Afyon’un şifalı termal sularında, Oruçoğlu Termal kalitesi ve konforuyla 2 gece konaklamalı tur düzenlenecek. Torbalı’da düzenlediği turlar ile farkını gösteren ve vatandaşların tercih ettiği firmalar arasında ilk sırada bulunan Şirinler Turizm, yepyeni bir tur ile ilçe halkının karşısına çıktı.

“Sonbahar-kış mevsimiyle şifa kaynağı olan termale ilgi arttı” diye konuşan işletmeci Tamer Özev, “Oruoğlu Termal’in zengin minarelli 75 derecedeki termal suları, romatizma ve eklem ağrılarına iyi geliyor” dedi.

Bölgenin ilk ve tek termal kaynak kuyularına sahip ve Türkiye’nin ilk 5 yıldızlı termal oteli olan Oruçoğlu Termal Otel, önemli minarellere sahip 75 derece sıcaklıktaki termal sulara sahip tesise son dönemde büyük ilgi var.

Termal suları ile dünyaca ünlü Afyonkarahisar’ın zengin minarelli ve uygun sıcaklıktaki termal suları ile tatilcilerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Sonbahar mevsiminin gelmesi ile romatizma ve eklem ağrıları olanların otellerine gelmeye başladığını ve bu yüzden turu düzenlemeye karar verdiklerini söyleyen Özev, “Termalin özellikle iyi geldiği hastalıklar eklem ağrıları, bel boyun fıtıkları, cilt hastalıkları ve nörolojik hastalıklar. Kaplıca tedavisi bu hastalıklara fayda sağlamakta özellikle suyu hem ağrılara hem de vücut direncine iyi gelmekte. Bu tür hastalıkları olanların bu aylarda kışa hazırlık için bu tura katılmalarını tavsiye ediyoruz. Tur hakkında detaylı bilgi almak isteyenler 0536 775 65 39 numaralı telefonu arayabilir” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.