SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’daki şehir için ulaşım sorunu bir türlü çözülemedi!

Bu haber 19 Haziran 2022 - 21:24 'de eklendi.

İlçede neredeyse bir yılı aşkın süredir devam eden ulaşım sorunu gün geçtikçe büyüyor. Vergi rekortmeni, tarım cenneti, İzmir’in yükselen markası Torbalı imkanlarıyla başka şehirlerde yaşayan vatandaşları ilçeye göç etmeye teşvik ederken Torbalı kendi içinde sorunlarla boğuşuyor.

ŞEHİR içi yolcu taşımacılığı yapanların kişisel menfaatleri doğrultusunda birbirlerine açtıkları davalar sonucunda ulaşım güzergahlarının iptal edilmesi binlerce Torbalı vatandaşını mağdur etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi ulaşımın sağlanması amacıyla hizmete koyulan 2 adet ESHOT seferleri de talebi karşılamaya yetmedi.

TORBALI içinde her gün binlerce vatandaş bir yerden bir yere gitmek için dakikalarca sıcakta ESHOT bekliyor.

VATANDAŞLAR, duruma tepki gösterek, “Çözüm için kamuoyunda anlaşma sağlandığına dair haberler çıktı ve sorunun çözüleceği söylendi. Aradan geçen birkaç aydır herhangi bir gelişme malsef yok. Bizleri kandırıyorlar. Sorun hala çözülmedi ve vatandaş mağdur. Vatandaşı birkaç ESIHOT aracına binmeye ve taksilere binmeye mecbur ediyorlar!” diyerek tepkisini dile getirdiler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.