SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’daki sağlık ocakları yetersiz kalıyor

Bu haber 02 Mayıs 2023 - 0:23 'de eklendi.

İlçede ilk olarak Cumhuriyet Mahallesi’nde patlak veren sağlık ocağı sorunu giderek büyüyor. Nüfus artış nedeniyle mahallelerdeki sağlık ocaklarının kontenjanları dolarken, mahalle muhtarları her fırsatta sağlık ocağı sıkıntısını gündeme getirerek, çözüm bulunması konusunda çağrı yapıyor.

TORBALI’DA bulunan 20 civarında sağlık ocağının neredeyse tamamında, adrese dayalı kayıt sistemi kontenjanında boş yer kalmadı. Ayrancılar Mahallesi’ndeki sağlık ocaklarının kayıt sisteminde boş yer olmadığı için bazı vatandaşlar, 10 kilometre mesafedeki Pancar Mahallesi’ne gitmek zorunda kalıyor.

CUMHURİYET Mahallesi başta olmak üzere pek çok mahallede yetersiz gelen sağlık ocağı konusunda, şikayetler artamaya devam ediyor. Edinilen bilgiye göre, Torbalı’daki sağlık ocağı krizinin çözüme kavuşturulması için yoğun çaba harcanıyor.

CUMHURİYET Mahallesi Muhtarı Atatekin Doğan, ‘Cumhuriyet ve Ayrancılar Mahallelerinde, sağlık ocağı sorunu krize dönüştü. Yüzlerce vatandaş sağlık ocağı için çile çekiyor. Bu durumun bir an önce çözülmesi için çalışma başlatılmasını talep ediyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.