SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’daki Proje Okulu’ndaki öğretmen ve öğrencilerinden anlamlı program

Bu haber 19 Ekim 2021 - 18:49 'de eklendi.

Mevlid i Nebi Haftası kutlamaları kapsamında tertiplenen “Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” konulu anma programı, Torbalı Anadolu Lisesi konferans salonunda protokol üyelerinin ve okulun öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

PROGRAMA İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Cafer Tosun, İlçe Müftüsü Sayın Hakan Türe, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Sayın Hüseyin Ökmen, Okul Müdürü Coşkun Taşdemir, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Sayın Selman Günaydın katıldı.

MEVLİD-İ Nebi programının sunuculuğunu 11.B sınıfı öğrencilerinden İsmail Subaşı ile Hüseyin Gökdoğan adlı öğrenciler yaptı. Programa saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı. Ardından Hafızlık İzmir İl Birincisi 11.A sınıfı öğrencisi Hafız Âdem Yılmaz’ ın Kuran ı Kerim tilaveti ile devam edildi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Vaizi ve Meslek Dersleri Öğretmeni Mustafa KIYAGAN yaptı.

Hz. MUHAMMED’İ (SAV) anlatan Naat ı Şerifi, İmam Hatip Tatbikat Camii İmam Hatibi ve Okulun Meslek Dersleri Öğretmeni Turgut KELEŞ seslendirdi. Okulun matematik öğretmeni Mahmut KOCA tarafından Hz. MUHAMMED ‘İ (SAV) öven ilahiler okundu. “Ezanı Güzel Okuma” yarışmasında İzmir İl Birincisi olan 12.A sınıfı öğrencisi Mehmet Akdemir’in okuduğu sala izleyicilere duygulu anlar yaşattı.9.A Fen Sınıfı öğrencisi Haktan Sağ’ın şiiri ve ardından 10.B sınıfı öğrencisi Mahmut DÖNMEZ ’in sunduğu HADİS İ ŞERİF’ lerle program hitam buldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.