SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’daki pazar yerlerinde tek-çift uygulaması yapılacak

Bu haber 25 Kasım 2020 - 8:42 'de eklendi.

COVİD-19 tedbirleri kapsamında Pazar yerleri ile ilgili alınan karar doğrultusunda, ilçedeki Pazar yerlerinde tek-çift uygulaması yapılacak. Alınana kararı Torbalı Esnaf Odası Başkanvekili İsmail Yıldız duyurdu. Yıldız, yaptığı açıklamada, “Pazarcı esnafımıza duyurulur; 25/11/2020 tarihinden itibaren ilçemizde kurulan tüm pazar yerlerinde Covid-19 tedbirleri kapsamında tek-çift uygulamasına geçilecektir. Sadece gıda satış tezgahları kurulacak. İlk uygulama Çarşamba günü kurulan Barış Yapı Pazarından başlayacaktır. Her pazar yeri için listeler bir önceki günden Zabıta Müdürlüğü’nde askıya çıkarılacaktır” dedi.

KAHVEHANELER İÇİN YENİ KARAR

ÖTE yandan ilçedeki kahvehaneler ve bakkallar için de yeni kararlar alındı. Torbalı Esnaf Odası’nın ilçe Kaymakamlığı ile görüştüğünü ve görüşmenin sonunda alınan kararları açıklayan Yıldız, “Kahveci esnaflarımız hafta içi masa ve sandalyelerini kaldırarak, içeriye müşteri almadan, esnaf ve işyerlerine çay ve meşrubat satışı yapabilecekler. Bakkal esnaflarımız hafta içi işyerlerini saat 07.00’da açabilecek, alkol satışı yapmayanlar ruhsat saatinde, alkol satışı yapanlar ise saat 20.00’da kapatacaklar” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.