SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’daki okullarda tatbikatlar yapılıyor

Bu haber 14 Ekim 2021 - 22:02 'de eklendi.

Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında okullarda deprem ve afet tatbikatları yapılıyor.

ÖĞRENCİLERE deprem, yangın ve diğer afetlerle ilgili farkındalık oluşturulması amacıyla okul yönetimleri tarafından tatbikatlar organize ediliyor.

RİSK azaltma ve risk farkındalığı bağlamında; afet önleme, zarar azaltma ve hazırlığı faaliyetlerini kapsayan Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü, ilk kez 1989 yılında, BM Genel Kurulu’nun çağrısıyla başlatılmış, daha sonra aynı Kurulun kararı ile ilki 13 Ekim 2009 olmak üzere her yıl kutlanması kararlaştırılmıştır.

TORBALI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşyeri Sağlık ve Güvenlik Bürosu tarafından resmi yazışma yolu ile yapılan bilgilendirme faaliyetlerinin ardından Torbalı ilçesinde bulunan tüm okul ve kurumlarda bu hafta boyunca Tatbikat ve tahliye çalışmaları yapılıyor.

OKULLARDA güvenlik risklerinin en aza indirilmesi amacıyla yapılan planlamalar öğrencilerin güvenliği ve karşılaşabilecekleri hayati risklere karşı hazırlıklı olmaları bakımından büyük önem taşıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.