SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’daki okullarda güvenlik had safhada

Bu haber 12 Mart 2022 - 20:27 'de eklendi.

İlçede hizmet veren tüm okullar da güvenlik önlemleri adeta iki katına çıkarıldı.

Eğitim yuvalarında güvenli ortamın sağlanmasını amaçlayan çalışma çerçevesinde, Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ve asayiş ekipleri, dün ilçede hizmet veren ilk-orta ve lise dengi tüm okulları mercek altına aldı.

OKULLA ilgisi bulunmayan şüphelilerin bir bir belirlenerek uzaklaştırıldığı kentte okul önlerinde sorgulama yapan ve daha önce de okul çevresinden uzaklaştırıldığı anlaşılan kişilere polis bu kez ceza kesti.

UYGULAMADAN ötürü öğrenci velilerinden tam not alan polis, ilçede öğrencilerin güvenli şekilde okula giriş-çıkışlarını gün boyu kontrol altına aldı. Okul önlerinin yanı sıra Tepeköy, Ertuğrul, Muratbey, Atatürk, Alpkent ve Cumhuriyet gibi onlarca ayrı mahallede eş zamanlı denetim gerçekleştiren ekipler, ilçenin giriş ve çıkışlarını da pas geçmedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.