SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’daki okullar arasında ‘penaltı final karşılaşmaları’ yapıldı

Bu haber 26 Mart 2022 - 1:47 'de eklendi.

Torbalı İlçesi’nde ortaokul ve liseler arası kız ve erkek kategorilerinde önceki gün yapılan penaltı karşılaşmalarının dün finalleri yapıldı.

ORTAOKUL ve Lise kız, erkek öğrencilerinin katıldığı karşılaşmalar Torbalı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Ökmen ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdülrezzak Kaldan’ın koordinesinde Şehir Stadyumunda gerçekleştirildi.

KATILIMCI okullardan beden eğitimi öğretmenleri ile İzmir’de yapılacak olan büyük finaller için bir süredir hazırlanan öğrenciler, Torbalı Şehir Stadyumunda gerçekleşen İlçe Finalinde kıyasıya yarıştılar. Oldukça çekişmeli geçen penaltı atışları heyecanlı anlara sahne oldu.

İLÇE Finalinin sonunda genç erkeklerde Ayrancılar Çok Programlı Lisesi birinci, Atatürk Anadolu Lisesi ikinci, Şehit Önder Turgay Anadolu Lisesi üçüncü olurken; Genç Kızlarda Piri Reis MTAL birinci, Atatürk Anadolu Lisesi ikinci, Torbalı Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

YILDIZ Erkekler kategorisinde Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu birinci, Uluğbey Ortaokulu ikinci, Kazımpaşa Ortaokulu üçüncü olurken; Yıldız Kızlar kategorisinde Çetineller Ortaokulu birinci, Şehit Onur Ensar Ayanoğlu Ortaokulu ikinci, Mustafa Çoban Ortaokulu üçüncü oldu.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.